Speluitleg

UITLEG TOTALISATOR & SPELVORMEN

Speluitleg

Zoals gebruikelijk kun je een gokje wagen bij de harddraverij. In het midden van het parkoers (middenstek) staan aan beide zijden van de baan twee wagens van de totalisator waar u kunt inzetten, en op het wat rustiger deel aan de rechterkant van de baan is kort na de start ook nog een kleinere kassa-unit. De Totalisatorkassa’s zijn al vanaf 12.00 uur geopend. Vanwege de grote toeloop is het advies vroegtijdig in te zetten. Ook voorafgaand aan de koers kun je al inzetten via internet. Zie hiervoor www.runnerz.nl. Hier vind je ook een uitgebreide toelichting op de verschillende spelsoorten op de kortebaan. Voor tips kun je ook kijken op de site: www.kortebaandraverijen.nl​

UITLEG VAN DE SPELSOORTEN

In iedere omloop waarin 4 of meer paarden starten, kan op de definitieve uitslag ‘winnend’ worden gespeeld. Je voorspelt dus welk paard 1e wordt van de hele wedstrijd. Je hebt gewonnen als het door jou gekozen paard de kortebaan wint. Minimuminzet € 1,00.

In iedere omloop waarin 4 of meer paarden starten, kan ‘plaats’ worden gespeeld, ook weer alleen op de definitieve uitslag. Als er 8 of meer paarden in een omloop starten, worden er drie plaatsen uitbetaald: plaats 1, 2 en 3. Als het door jou gespeelde paard 1e, 2e of 3e wordt van de wedstrijd, heb je gewonnen. Als je later op de dag speelt (wanneer er nog 4 t/m 7 paarden meedoen) is de uitbetaling beperkt tot het 1e en 2e aankomende paard. Minimuminzet € 1,00.

Om hieraan deel te nemen, gebruik je het speciale ‘winscoreformulier’, dat gratis verkrijgbaar is bij de totalisator. Streep op dit formulier (in blauwe of zwart ballpoint – niét in rood) de 12 paarden, die in de eerste omloop hun rit winnen en daardoor overgaan naar de volgende omloop. Deelnemers die alle paarden hebben aangestreept die naar de volgende omloop gaan, winnen. Heeft niemand alle paarden winnende paarden aangestreept, dan winnen de deelnemers die op één na alle resultaten goed hebben voorspeld, enzovoort. Je kunt Winscore spelen in de eerste en (mits er 12 paarden starten ook in de) tweede omloop. Minimuminzet per formulier € 2,00.

Uitsluitend vóór de eerste omloop kan duo en trio en worden gespeeld op de juiste volgorde van de definitieve uitslag. Minimuminzet per combinatie € 0,50.

Duo: Je wint als je in de juiste volgorde voorspelt welke paarden uiteindelijk 1e en 2e worden.Trio: Je wint als je in de juiste volgorde voorspelt welke paarden uiteindelijk 1e, 2e en 3e worden.

N.B. Vul bij DUO en TRIO niet het startnr. van het paard in, maar het ritnummer uit de rechterkolom van het programma. Je wedt op de winnaars van die ritten, dus je speelt altijd tot en met de 2e omloop nog volop mee voor de winst. Winstuitkeringen bij alle kassa’s van de totalisator. Als je een online account aanmaakt op de website van Runnerz (http://runnerz.nl/registreren) wordt je winst direct op je account gestort en hoef je niet in de rij te staan voor je uitbetaling.

Spel uitleg wedden op paarden

kortebaan

heemskerk

Video afspelen

Wacht niet op het laatste moment

Het volksfeest begint over . .. ...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Kom ook naar de kortebaandraverij

Koop je tickets

Lorem ipsum dolor sit amet, cons the all tetur adiscing elit, sed do eiusmod tempor indunt ut labore etrt all dolore magna aliqua enim ahd minim veniam quis nostrud.

Regulier

4
  • Los regulier ticket
  • Toegang tot de race
  • Neem je eigen drank mee

Lid worden

5
  • 2 reguliere tickets
  • lidmaatschap voor een jaar
  • Toegang tot de race